Het team van Fit & Go

.

Marlon

Fitness instructor & Personal Coach

Marlon Mobouck is personal coach en fitness instructor in Fit&Go. Hij studeerde af als bewegingsdeskundige aan de Howest in Brugge. Daarnaast verzorgt hij de verkoop en het  onthaal, zelf omschrijft hij zijn job als ‘een plezante mix’!
Naast zijn passie om mensen te helpen richting een actievere levensstijl, kan je Marlon ook regelmatig terugvinden in de fitnesszaal.

Logan

Fitness instructor & Personal Coach

Logan Demeulemeester is niet alleen de oprichter, maar ook personal coach en fitness instructor in Fit&Go. Ook verzorgt hij het dagelijks management, administratie, beleid en werking van de fitness.

Febe

Fitness instructor & Personal Coach

Febe Vandermeersh is fitnessbegeleider in de Fit&Go. Daarnaast volgt ze nog lessen te Kortrijk om zo meer te weten te komen over sport en bewegen.

Febe staat altijd paraat om bij te leren en brengt graag haar enthousiasme over naar de klanten toe. Ze kenmerkt de job als leerrijk en aangenaam. Vervolgens zorgt ze er voor dat de sportbeoefenaars in een aangename en propere omgeving kunnen sporten.

FITNESS

eGym is een enorme ontwikkeling op fitness gebied. Doordat alle toestellen automatisch afgesteld en bepaald kunnen worden per individu kan er veel effectiever en persoonlijker getraind worden.

FUNCTIONAL TRAINING

Een nieuwe trend op het gebied van fitness is functional training. Oefeningen die bijvoorbeeld tijdens BBB (buik, billen, benen) worden gedaan, passeren ook de revue bij functional training. Maar wat is het precies?

CARDIO

Het doen van cardio training is een bewezen manier om snel en uitermate actief de conditie te verbeteren. Hierbij speelt je hartslag de sleutelrol. Het hart is namelijk een spier en deze kan dus ook getraind worden.

Fitgo Menen

PAST FIT & GO MENEN OOK BIJ JOU?

Kom sporten bij Fit&Go en ontdek hoe doeltreffend en leuk fitness kan zijn. We hebben een ruim aanbod in trainingen en hebben zelfs de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van fitness tot onze beschikking.